Innendørs EM Veteran 2024 En utøver fra GTI – mesterskapsopplevelsen

Fredagen sto slegge på programmet. En øvelse jeg ikke hadde fått helt til denne sesongen. Mye skal - skal ikke. Endte opp med skal, og veldig fornøyd mrd det i etterkant. Veldig uro i kroppen. Mange tilskuere i bakkant av kastringen. Gikk inn i ringen, var som jeg ikke så dem. Var nr 4 etter 3 omg. Gikk inn i ringen og fikk da opp 29.10m som ble det beste resultatet mitt. Nesten 4m lengre enn på NM vinterkast. Resultatet ble tilslutt 5.pl i øvelsen.

0 Comments2 Minutes

Årsmøte

0 Comments1 Minute

Robustløpet, Jæren leverer!

Robust-løpet med mål om å treffe alt fra toppløpere til å være et folkehelsetiltak, ble en løpefest av dimensjoner. Værgudene leverte fra øverste hylle, med sol fra skyfri himmel og tilnærmet ingen vind.

0 Comments2 Minutes

«Alder er bare et tall» NM Veteran Stange 27-28 januar 2024

Det fungerer som en saftig gulrot å skulle få se hva innsatsen gjennom året resulterer i når man sammenligner seg med de sprekeste i Norge i aldersklassen.

0 Comments3 Minutes

Påmelding til Holmenkollstafetten 4.mai.

Vårens vakreste eventyr blir det kalt. Har du lyst til å være med? Alle medlemmer på alle nivå i GTI får anledning til å delta på et lag, og fullt betalende medlemmer får dekket nesten alle reiseutgiftene.

0 Comments1 Minute

Blå løp 1.del 2024

Vivamus feugiat sapien nulla, eu gravida est suscipit sit amet. Donec nisi lectus, vestibulum a massa eu, maximus scelerisque quam.

0 Comments1 Minute

Karmøy Maraton 2023

18.11.23 gikk det 11. Karmøy Maraton av stabelen. Gjennom 3 byer, med kakemann til barna, medaljer og massasje i mål og en vikingestatus som varer helt til neste år er dette et arrangement det bare er å rydde plass til i førjulskalenderen 2024.

Fra arr. hjemmeside: "674 påmeldte, + 208 påmeldte barn! Vi knuste samtlige rekorder i årets arrangement!"

0 Comments1 Minutes

Høsten 2023 Kastgjengen

Vår modneste gruppe er kasterne. De har gjennom mange år vært en solid kjerne godt voksne utøvere som konkurrerer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Høstens virkelig store høydepunkt er udiskutabelt Herman Henriksens diskosgull under EM veteraner i Italia – se artikkel fra SA til slutt.

0 Comments4 Minutes

Høst 2023 Fellesturen – «den raske løypa»

Årets fellestur gikk til Kjøbenhavn for å løpe halvmaraton. Bortimot 50 GTI-ere reiste til Danmark. Vår eminente forfatter Bjørn-Arild Ersland var en av disse. Vi ba om et lite innblikk i hans opplevelse.

0 Comments5 Minutes

Ditt potensiale, vår lidenskap

GTI Friidrett