Robustløpet, Jæren leverer!

Robust-løpet med mål om å treffe alt fra toppløpere til å være et folkehelsetiltak, ble en løpefest av dimensjoner. Værgudene leverte fra øverste hylle, med sol fra skyfri himmel og tilnærmet ingen vind.

0 Comments2 Minutes

«Alder er bare et tall» NM Veteran Stange 27-28 januar 2024

Det fungerer som en saftig gulrot å skulle få se hva innsatsen gjennom året resulterer i når man sammenligner seg med de sprekeste i Norge i aldersklassen.

0 Comments3 Minutes

Påmelding til Holmenkollstafetten 4.mai.

Vårens vakreste eventyr blir det kalt. Har du lyst til å være med? Alle medlemmer på alle nivå i GTI får anledning til å delta på et lag, og fullt betalende medlemmer får dekket nesten alle reiseutgiftene.

0 Comments1 Minute

Blå løp 1.del 2024

Vivamus feugiat sapien nulla, eu gravida est suscipit sit amet. Donec nisi lectus, vestibulum a massa eu, maximus scelerisque quam.

0 Comments1 Minute

Karmøy Maraton 2023

18.11.23 gikk det 11. Karmøy Maraton av stabelen. Gjennom 3 byer, med kakemann til barna, medaljer og massasje i mål og en vikingestatus som varer helt til neste år er dette et arrangement det bare er å rydde plass til i førjulskalenderen 2024.

Fra arr. hjemmeside: "674 påmeldte, + 208 påmeldte barn! Vi knuste samtlige rekorder i årets arrangement!"

0 Comments1 Minutes

Høsten 2023 Kastgjengen

Vår modneste gruppe er kasterne. De har gjennom mange år vært en solid kjerne godt voksne utøvere som konkurrerer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Høstens virkelig store høydepunkt er udiskutabelt Herman Henriksens diskosgull under EM veteraner i Italia – se artikkel fra SA til slutt.

0 Comments4 Minutes

Høst 2023 Fellesturen – «den raske løypa»

Årets fellestur gikk til Kjøbenhavn for å løpe halvmaraton. Bortimot 50 GTI-ere reiste til Danmark. Vår eminente forfatter Bjørn-Arild Ersland var en av disse. Vi ba om et lite innblikk i hans opplevelse.

0 Comments5 Minutes

Høst 23 – Ultraløper Simen Holvik

Etter hvert er det ganske mange som kjenner til Simen Holvik og hans løpshistorie. 2023 startet med 2.plass i ultraløpet "Brazil 135 Ultramarathona". En annen særdeles sterk prestasjon samme sommer under "Badwater 135" (regnet som verdens tøffeste road-ultraløp) beskriver han selv slik: "Løpet i Death Valley 4.juli ble historisk. Ikke bare ble jeg første nordmann som har fullført dette historiske løpet - men jeg kom også på 1.plass blant herrene. Var en spesiell opplevelse og løpe nesten 220 kilometer i opptill 50 grader. Min tid var 4. beste tid noensinne, og slo tiden til legenden Scott Jurek."

Til helgen skal han i gang med et nytt verdensrekordforsøk, i Arizona. Denne gangen 48-timersløp - se artikler nederst. Vi ba Simen om et resyme av høydepunkter for høsten.

0 Comments1 Minutes

2023 høst … Ultratrail Marjo og Tom-Erik

De siste årene har Ultratrail-miljøet utviklet seg godt. Parallelt har Dale Fjelløpere (DFL) gjort en solid jobb for å øke interessen også hos den jevne mosjonist. I store deler av regionen blir fjell og hei utfordret, og med noe av Europas mest tekniske terreng i egen bakhage er det kanskje ikke så rart at mange av våre løpere hevder seg i både lokale , nasjonale og internasjonale konkurranser. Likevel må det ikke glemmes at felles for de aller fleste trail-løperne er den gleden som finnes i å bedrive utendørsidrett i spektakulær natur time på time på time..

0 Comments15 Minutes

Ditt potensiale, vår lidenskap

GTI Friidrett