Trening

 

 

Vi har treningsgrupper for voksne hvor alle nivåer trener sammen. 

Hvor og når vi trener følger skoleruta. Fra påske til høstferien har lang- og mellomdistansegruppa alle treninger ute og starter fra Stavanger stadion kl 19.00.

Mellom høstferie og påske er tirsdagstreningene i Sandneshallen med start kl 20.00, i tillegg er det en utegruppe kl.19.00 .Torsdagstreningene starter fra Stavanger stadion(Eiganes)  kl 19.00 hele året.

Tirsdag er det langintervall kl. 1900  Oppmøte : Stavanger Stadion

Torsdag er det kortintervall, styrke og drill kl. 1900 Oppmøte : Stavanger Stadion

Søndagen står langtur på programmet. Opplegg for hver trening og informasjon om søndagsturen legges ut på den lukkete facebooksiden til GTI-Friidrett. Siden er forbeholdt medlemmene.

GTI Friidrettsklubb trener etter anerkjente treningsprinsipper, der de raske øktene typisk går på terskel, resterende meget rolig. Vi periodiserer treningen både gjennom uka, mnd og året, og søker variasjon både for kropp og hode gjennom ulike økter.

Treningene legges opp slik at de blir effektive og sosiale for alle uansett nivå. Trenger du hjelp til personlig treningsprogram for løping får du det, og vi gjennomfører også terskeltester i forbindelse med dette.

Klubben vår innehar noen av de beste kastere i landet i sine aldersklasser. De hevder seg også svært godt i veteran-VM. Våre erfarne utøvere kan gi gode råd og veiledning til nye medlemmer. Trening sommersesong tirsdager fra kl.17.00 på Stavanger Stadion, vintersesong i Sandneshallen kl.20

Før din første trening er det fint om trener/kontaktperson får beskjed.

John Nicolaysen (trener lang/mellomdistanse) john.nicolaysen@lyse.net

Johan Løland (kontaktperson sprint) johan.loland@gmail.com

Jarl Boe (kontaktperson kast) Jarl.boe@protonmail.com

Ønsker du å trene noen ganger med oss for å se om dette er noe for deg er du hjertelig velkommen.

Ta gjerne med en venn, kollega eller et familiemedlem!

Vel møtt!

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close