NM-slaget på Valhall 19-21 august

Norgesmesterskapet for veteraner ble i år arrangert av BUL Tromsø på Valhall idrettsarena. Det gjorde de for første gang og det stod til toppkarakter. Storslått natur, lettskyet, vindstille og noen ørsmå regndråper skapte en ramme perfekt for friidrett utendørs. 150 deltakere fra over 70 klubber møttes til dyst og GTI Friidrettsklubb sendte 8 av sine beste menn og kvinner ut i konkurransen.

At det er lengre å reise fra sør til nord enn fra nord til sør stemmer også når det gjelder friidrett. Da er det svært gledelig at troppen fra GTI var forholdsmessig stor og godt synlig på resultatlistene. Det hjelper godt at klubben også støtter økonomisk opp om de som i aldersklasser over senioralder ønsker å delta på mesterskap.

Totalen ble 14 gull, 5 sølv og 6 bronse.

Medaljesamlingen sier sitt, men det bør nevnes at eldstemann fra klubben, Herman Henriksen født i 1937, og dermed i klassen 85-89, tok gull i diskos med et flott kast på 26.88. Nesten 2 meter lengre enn nestemann. I denne klassen deltok det 5 utøvere, det er imponerende. Nå planlegges det for VM!

Bilder: privat og Tor Stuge

1 tanke om “NM-slaget på Valhall 19-21 august

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close