En helg fylt med oppturer.

Skal du sikre deg oppturer (og nedturer) i et løp anbefales det å løpe i terreng. I helgen ble Sandnes Ultratrail arrangert i strålende vårsol og det var mulig å delta i alt fra barneløp til 100miles.

På 50 miles vant Tom Erik Halvorsen (GTI) på 10.27.08 ca 49 minutter foran nestemann Erik Vadla (Venue/Sandnes IL). Sterke plasseringer også på GTIs Lars Ole Gudevang (5) og Birger Susort(9). Nå må det sies at å gjennomføre slike terrengløp er sterke prestasjoner i seg selv, så stort kudos til alle fullførende.

På 43 km kom Miklos Ori på en sterk 2.plass bare 2 små minutter bak vinner Preben Bolsøy (Spirit), Miklos løper også flatt på asfalt og det blir spennende å se hva han kan klare på Maratondistansen om 3 uker. Jan Gunnar Lutcherat ble nummer 6. I tillegg ble Therese Skeie Lysholm nummer 4 blant kvinnene, ett lite minutt bak tredjeplassen. Dette etter å kun ha løpt en håndfull terrengturer i forkant. Ikke langt bak kom 2 stk Silje (Schrødahl og Skarpeid)

Det var mange fra klubben som deltok, og for flere var dette første løp i terreng, noe som gav både opp og nedturer i fleng. At flere valgte å løpe sammen, vente på og hjelpe hverandre underveis gjorde også sitt til at alle gjennomførte. Gratulerer!

Av flere andre som løp i helgen kan vi nevne en av våre nyere medlemmer i klubben som har imponert i løp samt på treningsbanen innendørs i Sandneshallen i vinter. Andre Puntervold Pereira deltok på Maraton og løp på 2.36.30, her vil målet naturlig nok være under 2.30.

Nå står løp og stevner i kø og det gledes til både opp og nedturer… fordi vi er så heldige at vi kan!

1 tanke om “En helg fylt med oppturer.

  1. Kjekk rapport😀

    Last ned Outlook for iOS
    ________________________________

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close