Utfordrende og kjekt på kastfemkamp.

Tirsdag kl.17.00 innviterte GTI nok en gang til kaststevne på Stavanger Stadion, denne gangen med kastfemkamp. Disse stevnene er et lavterskeltilbud hvor man melder seg på ved ankomst. Denne gangen kom det tilreisende helt fra Lillesand for å delta i det strålende høstværet. Aldersklassene var spredt fra 50 til 80 år.

Det er fullt mulig å lære mye om teknisk vanskelige kastøvelser da flere i den faste gjengen holder høyt internasjonalt nivå i sine aldersklasser og gjerne deler av sin kunnskap. I tillegg er stemningen god og latteren sitter løst. For mer informasjon om tilbudet ta kontakt på mail : post@gtifriidrett.no

Resultater fra stevnet finner du her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close