Hardangerjøkulen Ultra 2021

10 juli ble det beinharde ultraløpet arrangert. Etter avlysning i fjor pga vanskelige snøforhold og ødelagte broer ble det 95km lange fjelløpet med ca 3000høydemeter i år gjennomført. Fra GTI stilte det 3 løpere, Miklos Ori, Ashley Russel og Tom-Erik Halvorsen. Miklos er allerede tatt ut til å representere Ungarn under årets VM ultratrail i Thailand. Han fikk dessverre problemer tidlig i løpet og valgte å bryte. Ashley leverte et sterkt løp som holdt inn til 5.plass.

Med sine to deltakelser med gode resultater i VM ultratrail var det Tom Erik som stilte med mest erfaring og høyest forventningspress. Han innfridde til gangs. Seier og løyperekord!!!!!! Han kom 30 minutter foran nummer to og slo løyperekorden med hele 35 minutter. Tid 10.56.26

For å få et innblikk i hvor krevende løypa er har jeg sakset fra arrangørens hjemmeside: «Ruta følgjer Den Norske Turistforeininga sitt rutenett heile vegen, unntatt siste stykke inn mot mål, der vil løypa vera merka med merkeband. Det vil ikkje vera noko form for merking i trase av km, vegkryss eller liknande. Løypa går i fjellterreng på sti, nokre enkle og veldig teknisk krevjande. Det kan også vera snødekke ein del av løypa. Ver merksam på at det er eit krevjande terreng med mange høgdemeter.»

Linken under er til Kondis sin flotte reportasje fra løpet. Denne inneholder både bilder av det spektakulære landskapet og resultatliste.

https://www.kondis.no/loeyperekord-og-fine-forhold-i-dynafit-hardangerjoekulen-ultra.6399359-127695.html?fbclid=IwAR1_lJm09s9Sto4oxhBt0jnaX2M-Bw97E4DEOOnv79CsLYJF6M9tgSDzyuo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close