Skjalgstevne og klubbkaststevne

12.05 arrangerte Skjalg banestevne på Stavanger Stadion. På programmet stod 1500m og 150m. På den korteste distansen debuterte intet mindre enn 4 GTI-ere. Det er riktignok ikke en distanse vi ser så ofte, men debut er debut.

Elisabeth Knudsen (40-45) og Britt-Hege Nicolaysen(45-49), mest vant med løpesko med demping og distanser lengre enn et kortintervalldrag, ga full pinne i piggsko og satte to solide klubbperser i hver sin klasse. Klubbkampen tok Elisabeth med god margin. Litt raskere ut av blokkene så blir det garantert forbedring neste gang.

Mensah Narh(senior) og Rasmus S. Pedersen(45-49) har hatt en intern kamp om hvem som er klubbens beste sprinter. Til tross for et solid løp av Rasmus så trakk Mensah det lengste strået og vant klubbkampen med ca 4 tideler.

Olav Hagland (klasse 70-75) løp 1500m på 6.09. En grei start på sesongen, men det vil ikke overraske om tidene kryper nedover. Gode intervalløkter i vinter/vår kan fort gi resultater ned mot 6.00.

Neste mulighet for bane er 02.06. på Stavanger Stadion. Påmelding i minidrett.

En stor takk rettes til arrangør og frivillige som gjennomførte et flott stevne.

Klubbkaststevne

I de tekniske øvelsene er det endelig mulig å ha klubbkamp igjen og kastgjengen var ikke sene med å komme igang da muligheten bød seg.

Første stevne ble avholdt 07.05 og veteran klubbkaststevne nummer to ble avholdt 19.mai. Spyd, diskos og slegge stod på programmet. Resultater ligger ute her på nettsiden under «våre arrangement».

Trening for kast foregår på Stavanger Stadion tirsdager kl.17. Kontaktperson Tore Drange.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close