Tom Erik Halvorsen 2.27.56 og kretsrekord M40-44 på maraton.

Skinner om kapp med sola etter kjempeløp på Jessheim.

Det er for oss som har vært på tur med Tom Erik velkjent at han er litt stresset og distre før han skal ut i store løp. Denne gangen var han nok ekstra usikker etter mye sykdom i flere omganger opp mot løpet, men opplegget var allikevel å gå for en knalltid rundt 2.25.

Ut fra start så det faktisk veldig lovende ut. Selv om det blåste friskt fikk han plassert seg i en god gruppe som løp i 2.22-2-23-tempo. Derfor var det litt synd at han hadde glemt å knyte skolissene skikkelig. Dermed ble det «knyte-stopp» og 3.10-3.15-tempo de neste km for å komme seg opp i gruppa igjen før neste motvinds-strekk. Det kostet akkurat litt for mye, og kanskje var det akkurat her 2.24.59 røyk…? Eller kanskje det var at han ikke husket hvor han satte vannflaska, og derfor ikke fikk drukket før etter 18km…?

Men det betyr jo ingenting når man uansett cruiser inn til klar ny kretsrekord på maraton for aldersklassen, slik målet var. Ingen er vel i tvil om at i et stort europeisk maraton, med massevis av løpere rundt seg, flat løype, lite vind, og knytta sko så løper denne karen klart under 2.25. Det tar vi neste gang. Nå er det bare å glede seg over dagens kjempeløp, og glede seg til det som kommer…

Gratulerer med rekorden!

https://www.kondis.no/37-loepere-under-240-paa-perseloepets-maraton-eirik-gramstad-vant-paa-22027.6339637-127694.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close