NM – terreng, veteranrapport.

GTI-veteran Olav Hagland deltok i NM terreng forrige helg. Han hadde nettopp en terskeltest som viste at formen er bedre enn på lenge. I NM fikk han bevist at han klarer ta det ut i konkurranse. Han ble gullvinner i M70-74. Her kommer hans eget referat.

«Referat:
NM Terrengløp, lang løype ble arrangert ved Herkules Stadion i Skien 11. oktober. Noen har kanskje notert seg Philip I. og Karoline G. sine toppløp, men det var faktisk andre deltakere også; deriblant meg, som eneste representant fra GTI.
Arrangementet var meget godt gjennomført med 12 heat med max 25 deltakere. Hvert heat fikk slippe inn på arenaen/oppvarmingsområdet en time før start. 15 min før start ble vi ropt opp og fikk marsjere i samlet flokk inn til start/målområdet. Etter målgang fikk vi holde oss i målområdet til medaljeseremonien var ferdig og så ut. Kjapp, kjapp, ferdig i god tid før neste heat var i mål.
Mitt løp gikk meget bra – ikke bare ble det gulllmedalje, men jeg fikk endelig slått en «gammel» konkurrent for første gang. Slikt gir motivasjon, og letter den lange bilturen hjem.
Olav»

Under er linken til artikkel i Kondis

https://www.kondis.no/16-vinnere-i-terreng-nm-for-veteraner-oppdatert-med-bilder.6338571-467056.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close