KM Rogaland 2020

Når man bedriver utendørsidrett i Norge……. Foto : Geir Eikeskog

Årets KM gikk av stabelen i helga på Sandnes Idrettspark. Gode resultater både på veteran, senior og juniornivå. Rasmus Pedersen GTI sin 400m p 56.02 i motvind på oppløpssiden gav bronse og pallplassering sammen med Mike Lubson (Skjalg-48.97) og Mathias Sandvik (Sandnes-52.58) Er kanskje ikke så mange flere muligheter man får til å dele pall med den raske fremadstormende Skjalgløperen, så dette var litt stas.

Start 100m Heat 1 Foto: Geir Eikeskog

Noe av det flotte med KM er at man som veteran kan stille i seniorklasse og løpe mot yngre utøvere. Når man ser resultatlista på 200 m så finner man yngste utøver født i 2000 og eldste født i 1973. Det er aldri for sent å begynne med friidrett, og det er god plass til flere baneløpere, kastere og hoppere.

Sølv på 1000 m stafett. F.v. Johan Løland, Rasmus Pedersen, Mensah Narh, Glenn Breland Foto : Privat

Fersk GTI-er Stian Andreas Tveit på sin første 800 m Foto : Geir Eikeskog

Noen av de yngre løperne har foreldre med navn vi drar kjennskap på. Det er gøy å se at både Nicolai Gundersen (Skjalg), ble kretsmester og satte PB på 1500m med 4.07.51, og Mathea Melberg (Spirit) PB på 800m med 2.15.24 KM-gull j18/19, presterer på stadig høyere nivå. I tillegg viste Ingrid Kristiansen (Gular) en solid 800m-form med 2.12.24 som holdt til en knepen seier foran Christina Toogood (Sandnes) med 2.12.69.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close