NM kastfemkamp for veteraner 2019


Her følger mesterskapsrapport fra en av Norges mestvinnende veterankvinner i sin klasse.

I år gikk mesterskapet i Bergen, nærmere bestemt ut i Knarvik. Datoen var 10.august.Etter værvarslet tidligere i uka så det ut til å kunne bli en ganske så våt affære. Skulle bli mye nedbør, samt lyn og torden slik det var i 2013. Dette slo heldigvis ikke til. Regnet i starten av konkurransen. Temperatur var bra.

Så til resultatene.

Kate tok gull i kv 55- 59 med poengsummen 2388. Forsto på henne at det var pers. Gratulerer

Tore Macody Lund stilte i mv 70-74.Snakket litt med ham underveis. Hadde mulighet til det da vi kastet de tre første øvelsene rett i nærheten av hverandre. Tore var ikke helt fornøyd etter de første øvelsene. Etterhvert knapper han innpå konkurrenten med pluss poeng i kule, spyd og vekt. Tilslutt skilte det 135 poeng i Tore sitt favør, og dermed tok han sitt første gull i NM kastfemkamp med poengsummen 3180. Gratulerer.

Så for egen del. Stiller i kv 60-64.Fikk en god start. Årsbeste i første kast på slegge, 33,12m. Økte i neste til 34.23m. I neste øvelse som var kule ble det også årsbeste med 9.05m. Greit nok i diskos og spyd. Ledet med 2 poeng etter 4 øvelser. Vekt gjensto. Dette er en øvelse min argeste konkurrent aldri har slått meg i. Det skal likevel kastes, og ingenting er avgjort før alle øvelsene er unnagjort. Fikk opp er greit resultat på 13.12m. Da ble det ny pers sammenlagt i denne klassen med poengsummen 3917

GTI gjengen som alle tok gull i sine klasser f.v. Janice Astrid Flaathe, Tore Macody Lund og Kate Alnes

Janice

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close