GTI Friidrett`s 7 deltakere tok 30 medaljer i NM- veteran. 9 gull, 14 sølv og 7 bronse.

798 starter fordelt på 257 påmeldte utøvere fra Lyngdal i sør til Hammerfest i nord deltok under årets mesterskap som Modum FIK under ledelse av Nils-Gunnar Henriksen og hans dyktige stab, arrangerte. 257 utøvere i alderen 35 til 89 år deltok under årets veteran NM på Modum 21-23 juni.

Rasmus Pedersen alene tok 5 gull. Her kommer noen meldinger han sendte ut som rapport etter øvelsene :

«800 ble en batalje med Northug-Pedersen liggende bak de to andre antatt bedre løperene. Passerte 400 på 63 som jeg synes var helt ok…null stress. Vurderte å gå opp etter 600m men lot Nurthug tanken holde meg igjen til 720m så tok jeg et lite rykk, passerte og bare kontrollerte inn på 2.11.80 – uten tunge syre bein…herlig! » og etter lengdekonkurransen

«2 unnagjort og to gull. Dårlig start på 100m så lå bak to stk til Bolt-miniturbo slo inn etter 60m. 12.52 i regn og 0.2ms. Så lengde. Hoppet 5.39 i første og ledet godt, og hoppet bare dårligere i 2. Og 3….men ble forbigått i 4. Med 5.41 så da mobiliserte jeg til 5.48 i 5. Men siden konkurrenten nå hadde funnet frem til planken og hadde 5.50 fra tidligere i år så måtte jeg som første hopper i siste omgang mobilisere maks for å sikre… så da klinket jeg like godt til med 5.75 og konkurransen var over og jeg hadde ny pers… » Det skal presiseres at han fikk kyndig veiledning av Janice Flaathe mellom hvert hopp og hun var delaktig i å sikre gullet.

Rasmus gjorde noe som ikke mange gjør etter han med like godt resultat, han løp alle de fire øvelsene : 100-200-400-800.

«

» Jeg rangerer lengde som min beste, med 800m på 2.11 uten syre som en outsider. Trengte ikke sette meg ned. Bare jabba med litt mye pusting…merkelig følelse… «

Rasmus Pedersen på vei mot ett av sine 5 gull.

Janice fikk med seg flere av de andre sine øvelser og skrev følgende :

«Fra GTI friidrettsklubb stilte syv deltakere i dette mesterskapet.

Totalt ble det 9 gull, 14 sølv, og 7 bronse.

Rasmus ble den store frontfiguren med hele 5 gull.

I lengde fikk han opp imponerende 5.75m i siste hoppet. Å være tilskuer til denne konkurransen var kjempegøy. Han hoppet seg mer og mer inn, og sistehoppet som da ble bra teknisk og på resultat.

Fikk også med meg hele løpet til Bjarne da han løp 400m. Han tilrev seg en liten ledelse etter hvert. Et veldig bra oppløp gjorde at han sikret gullet på denne øvelsen. Bjarne var også bra fornøyd med tiden på 200m.

Kate stilte i flere øvelser. Etter å ha vært skadeforfulgt over tid, så det denne gang ut til å fungere bra. Kom seg gjennom mesterskapet uten å pådra seg nye skader. I kule fikk hun et lengste støt på 7.64m, og bronse i 55-59 klassen.

I tresteg lå hun rett under 7 meter gjennom flere omganger. Målet var å bryte den grensa. I siste hoppet oppnådde hun det beste resultatet som da ble 7.11m og gull.

Tore M. Lund stilte i klasse 70-74. Før sleggekonkurransen kom det et voldsomt regnvær Dette medførte utsettelse. Han fikk likevel opp 31.11m. Fikk med meg da han kastet vekt. Her så det ut som at han slet en del teknisk i flere av kastene. Dette kan nok forklares med at ringen var nystøpt en uke før mesterskapet startet. Han fikk et bestekast på 13.54m

Olav Hagland stilte på 1500, 3000 og 5000m, det ble 4.pl 1500, og sølv på de to andre.

Johan Løland fikk gjennomført tre øvelser før han måtte gi seg. Synd at han pådro seg nok en skade.

Selv stilte jeg opp i alle kastøvelsene. Var egentlig veldig usikker på om jeg i det hele tatt kunne stille. Klaret å pådra med en skade i venstre foten rett før mesterskapet.

Slegge som var den første øvelsen gikk greit. Etter mye tekniske problemer det siste året, var nå to rotasjoner på plass og det endte med ny årsbeste med 31.90m. Ellers greie nok resultater i de andre. I vekt var det mange som sklei i ringen. Jeg fikk en fordel av å være venstrehendt her. Der jeg startet var det bra. Fikk opp et lengste kast på 13.02 denne gang. Et stykke bak pers, holdt til gull med god margin. Er godt fornøyd med å kunne stille, og ikke minst gjennomføre alle øvelsen mine på en brukbar måte.»

GTI-resultater fra NM

KV 55-59  Kate Alnes                 gull i tresteg, sølv i slegge, 200m, og lengde, bronse i kule, spyd og 100m

KV 60- 64 Janice Flaathe          gull i vekt, sølv i kule, diskos, slegge og spyd

MV 45-49 Rasmus Pedersen   gull på 100, 200, 400, 800, og i lengde

MV 60-64 Johan Løland           gull på 300hekk, sølv på 100, og bronse i lengde

MV 65-69 Bjarne Skumsnes   gull på 400m, sølv på 800m, bronse på 200m og 1500m    

MV 70-74 Olav Hagland         sølv på 3000 og 5000m, 4.pl på 1500

MV 70-74 Tore M: Lund         sølv i slegge, diskos og vekt, bronse i kule

Fullstendige resultater http://modumfik.no/wp-content/uploads/2019/06/resultatliste-komplett-21-23.juni_.pdf

Under et knippe tilsendte bilder av noen av utøverne.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close