10 små sekunder fra kravet…

Tirsdagens åpne klubbmesterskap ble avholdt i et flott forsommervær på Stavanger Stadion, 16 grader, litt for mye vind, og aktivitet både i kastsektor og på løpebanen. Kastfemkampen ble avholdt med diskos og kule, resultater finner du her :

2 heat på henholdsvis 400m og 1 på 10000m stod på løpsprogrammet. Fra 400m kan trekkes frem Bjarne Skumsnes 1.06.35 klasse 65-70, som skal delta i helgens veteran NM i Modum, samt Rasmus Pedersens sesongbeste på 55.48 klasse 45-50 også han klar for VeteranNM til helga. Resultatliste for løpene (uten aldersklasser) :

Rasmus Pedersen inn til sesongbeste på 400m

Størst spenning knyttet det seg til forsøket på å kvalifisere seg til 10000m for hoved NM. Kravet er 31.59. En svært solid harejobb ble utført av Zerei Mzwengi, Skjalg IL . Og 4 løpere la seg tett i rygg ut fra start. Aleksander Skurve (GTI Friidrett) måtte allerede etter 2000m innse at treningsgrunnlaget etter en skadepreget vår var litt for tynt og gav seg. Salim Haroun(Eik), Simen Bergseth (Skjalg) og Ragnar Stølsmark (GTI Friidrett) holdt følge helt til 5000m. Da måtte Ragnar slippe noen meter. I motvinden på stadion kjempet han hardt for å holde rundetidene nede, men måtte se kravet glippe med 10 små sekunder. Men et meget sterkt løp og svært gledelig å ha Ragnar tilbake i form. Salim Haroun og Simen Bergseth (Skjalg) gjorde gode løp og klarte begge kravet med god margin. Best ble EIK-løperen Salim Haroun med tiden 31.07.95.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close