Spenning på stadion.

Kvalifiseringsforsøk på NM-krav 10000m 18.06.19

Førstkommende tirsdag skal GTI arrangere kastkarusell samt 2 løpsøvelser på Eiganes Stadion. 400m kl 18.00 og 10 000m kl 18.30. Blant de påmeldte kan vi røpe at flere vil prøve seg på kvalifiseringskravet til NM på 10 000m. Det gylne tallet er 31.59 og blant dem som skal forsøke presenteres herved 3 stk.

Fra Egersund (Eik Friidrett) kommer Salim Haroun. Salim kom til Egersund høsten 2015. Han har vært i Eik Friidrett siden, avbrutt av et år på skole i Bergen. Salim er 29 år og kommer opprinnelig fra Sudan. Salim har hatt en enorm utvikling de siste år og har 8.39 på 3000m i år og 1.11.30 på halvmaraton. Salims hovedmål i sommer er å kvalifisere seg til hoved NM.

Salim Haroun fra EIK friidrett var suveren i det 5,3km lange løpet rundt Bersevatnet. Foto: Lise B Hetland.
Foto Lise B. Hetland

Vår egen Alexander Skurve har tatt store steg innen langdistanseløpig siden han meldte seg inn i GTI for snart to år siden. Han ble også kåret til klubbens mannlige gjennombrudd 2018. Senest under Egersund 10km løp han på gode 32.36. Tirsdag 18. juni skal han forsøke seg på NM-kravet til 10 000m. Vi krysser fingrene for at den skadeutsatte løperen fra Sandnes klarer å komme seg under kravet på 32 min.

Alexander under Solastranden 10km
Foto : Spirit Friidrett

Andreas Penne Nygård har lang fartstid innen kondisjonsidrett, men er relativt fersk på løpebanen. Halvannen uke etter seieren i Lysefjorden Inn (hvor han ble GTI`s 3. mannlige vinner tre år på rad) gjør han et forsøk på NM-kravet på 10 000m. Tirsdag 18. juni kan vi følge han og flere andre løpe 25 runder i høyt tempo på Stavanger stadion.

Andreas Penne Nygård jubler for seier i den 7. utgaven av Lysefjorden Inn. (Arrangørfoto)
Andreas inn til seier i Lysefjorden inn 2019
Foto : Kondis

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close