Holmenkollstafetten 2019

Takk for oss HK-stafetten 2019

GTI Friidrett gjorde sitt til at «vårens vakreste eventyr»,Holmenkollstafetten, ble farget blå. Hele 4 lag, 3 herre og 1 damelag gjorde en fantastisk laginnsats og hadde en topp sosial samling i Oslo helga 10-12.mai. Resultatmessig havnet 1. laget noe under målsetning, men ristet det raskt av, koste seg med banketten og begynte legge skumle planer for 2020. Her har vi store forventninger til både seniorer og veteraner. Damelaget var ikke toppet, og en jentegjeng med lave skuldre og store smil kunne konkludere med gode personlige prestasjoner og målsetning om flere banestevner og stafettdeltakelser fram mot neste år. Dette var GØY!

2. og 3.laget hos herrene hadde noen saftige interne fighter, her var det noen som også viste at de aspirerte til 1.laget og med testløp eller gode baneresultater neste vinter kan komme til å løpe seg opp neste år.

Klubben er stolt av å stille med så mange løpere som vi ukentlig ser på trening, eller som aktivt deltar sportslig eller sosialt i klubben. Målmessig ser vi at på papiret burde vi kunne kjempe helt i toppen i seniorklassen, om ikke i eliten. Men i praksis har vi konfirmasjoner, sykdom, familier m.m som har, og skal ha, prioritet.

Men når det klaffer……

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close