Et skred av personlige rekorder i Egersund. DEL 2 : Halvmaraton

Etter vendingspunktet for 10km-løperne fortsetter halvmaratonløperne helt til Krossmoen før de snur og tar fatt på returen. Denne løypa har lange rette strekk, og seige motbakker i første halvdel gir mye nedoverbakker siste halvdel, dette har vist seg å være en rekordoppskrift.

De to beste blant damene ble ikke overraskende Ann Kristin Mosbron 1.24.21 tett fulgt av Anne Jorun Hodne 1.24.25 (begge  Stavanger FIK). Randi M Dyrkolbotn (Mandal og Halse F) løp inn til 3.plass med 1.27.21.

Svært oppløftende og på en knallbra 4.plass stormet Therese Iversen (GTI) inn til 1.29.57, tre evige sekunder under 1.30. Det må nevnes at Therese har forbedret seg fra 1.56 i 2015.

Både Kristine Os 1.33.34 (GTI) og Ashley Russel 1.37.36 (GTI) har Boston marathon på programmet om noen uker og Kristine tok likesågodt halvmaratonet som en del av en langtur, med løping både før og etter konkurransen. Ashley, mer vant med amerikanske tilstander la en post på facebook etterpå «In Norway, running a 1.37 half puts you as one of the last people to finish :-D»

Svært gledelig registrerer vi Eirin N. Kvadsheim (GTI) senke sin personlige rekord med 3 minutter og ende på 1.45.35. Vel fortjent!

Også tilbake i løpeskoa var Turid Veggeland (GTI) på sin egen bursdag tilfreds med å fullføre på 2.47.51.

På herresiden klarte Miklos Ori (GTI) i sitt første løp med blå GTI-skjorte å løpe inn til en sterk 4.plass med tiden 1.14.01, med ultra som sin favorittgren blir det spennende å følge Miklos videre på både lange og kortere løp. Første og andre plass måtte nesten skilles på målfoto mellom Skjalgløperne Simen Bergseth 1.07.55.5 og Marius Skeide Ruth 1.07.55.6.

Flott resultat også av Hans-Olav Y. Undseth (GTI) som viste muskler med 1.18.16 og ble nr 3 i den sterke klassen M40-44, 1,5 sekund bak 2.plass…

Image may contain: 6 people, including Hans Olav Ystheim Undseth and Sara Aarseth, people standing and outdoorFoto : Kjetil Torgersen

Også for Eirik Duesten(GTI) ble Egersund en perseby, han jobbet beinhardt opp siste bakken og dette holdt til sterke 1.28.41. Rett bak fulgte Steffen Thorsen (Stavanger FIK) under 1.30 for første gang med .1.28.49.

Mange lar seg inspirerer av måltall som f.eks 1.30, en som balanserte dette bortimot perfekt var Kenneth Løvik (GTI), 1,29,58, alltid gøy å stoppe klokka på «rett» side av dette målet. Anders Jårvik (GTI) har hatt mange gode opplevelser i Okka by og kunne nok en gang løpe inn til en super tid på 1.29.40. Svært nær var da også Glenn-Richard Haugen (GTI) med 1.30.18 med en stor forbedring fra 3-sjøersløpet hvor han løp på 1.33.33.

Atle Larsen(GTI) gikk ut med et hårete mål på under 1.30, endte med 1.32.22, en solid pers og inspirasjon til å trene videre mot 1.29.59-målet.

John Gundersen (GTI) med 1.33.04 viste superkrefter i GTI-jakken og perset med over 3 minutter rett bak Bror Johan. T. Wik (GTI) 1.32.21, over 5 minutter raskere enn på Sola i januar.

Stian Hofoss, en av mange nye GTI-medlemmer gjorde også et godt løp på 1.35.11, 3 minutter rakere enn på Sola.

Morten Wold (GTI) jobber stødig mot å forbedre maratontidene sine, og med en halvmaraton på 1.49.43 viser han at han er i rute.

Å reise til lokale løp/stevner og delta i et positivt friidrettsmiljø bygger samhold og idrettsglede. Kjekt at så mange i klubben deltok på fellesarrangementet denne lørdagen, og takk til Eik friidrettsklubb for godt arrangement.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, shoes and outdoorFoto : Kjetil Torgersen

 

 

 

 

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close