GODT NYTTÅR og annet nyttige saker…..

2019 er allerede godt i gang og gode nyttårsforsetter er satt ut i praksis forhåpentligvis.

Fellestreningene har startet. Hverdagen er i ferd med å gjøre sitt inntog igjen og vi ønsker alle at GTI Friidrettklubb skal være endel av din hverdag. Lurer du på når det er fellestreninger finner du informasjon om det HER.

ÅRSMØTE GTI Friidrettsklubb

Styret i GTI Friidrettsklubb har satt dato for årsmøte 2019. Sett av 13. mars 2019. Noter deg datoen allerede nå, og huk den av i kalenderen din. Vår årlige kick-off vil avholdes i etterkant av årsmøte. Tid og sted og formell innkalling kommer senere. 

TERMINLISTE

Dersom du ønsker å delta i ulike stevner og andre arrangement vil du finne friidrettens terminliste HER. (denne vil oppdateres etterhvert som arrangørene legger inn sine arrangement) GTI Friidrettsklubb arrangerer i tillegg til Stavanger Marathon og 3Sjøersløpet også kastkaruseller på Stavanger Stadion gjennom hele utendørssesongen. Husk at vi står som arrangør av NM Maraton iforbindelse med Stavanger Marathon i slutten av august.

LISENS:

Det er viktig å huske på at du må ha helårslisens dersom du skal delta på banestevner inne og ute. Det kan lønne seg å ha helårslisens dersom du deltar på endel mosjonsarrangement også. Lisens kjøpes HER.

KLUBBKONTINGENT 2019

Det vil bli sendt ut klubbkontingent iløpet av kort tid. Klubbkontingenten for 2019 ble fastsatt på årsmøte i 2018.

FELLESTUR

Det er besluttet at årets fellestur går til Hannover Maraton 7. april 2019. Dersom du ønsker å melde deg på gjør du det selv, flybillett må også ordnes individuelt. For mer info følg med på vår lukkede facebookside.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close