Sterke GTI-resultater i veteran-NM

Veteran-NM i Stjørdal 24-26/08-18

Samme helg som GTI Friidrett arrangerte Stavanger Maraton ble det avholdt NM i friidrett for veteraner.

Et lite knippe utøvere reiste for GTI. Og med kun 4 navn på lista skulle man nesten ikke kunne tro hvor blått de klarte å farge Øverlands Minde i Stjørdal.

Janice A. Flaathe og Kate Alnæs stiller i samme aldersklasse (55-59) og begge er svært allsidige.  De klarte til sammen å innkassere hele 12 medaljer i hhv tresteg, 100m, 800m, høyde, lengde, kule, vektkast, spyd, slegge og diskos.

Flere av Janice sine resultater dette året ligger i verdensklasse og hun hevdet seg da også godt i veteran-VM i Malaga i september.

Kate stilte også i NM 4-kamp i Ålesund i september hvor hun tok gull. Gratulerer!

Johan Løland (klasse 55-59) er sterkt tilbake. Han har jobbet beinhardt til tross for ankel/legg-problematikk og klarte til og med revansjere et knepent tap på 100m i fjor. Morten Warankov (Strindheim Friidrett) som har vært en hyggelig  gjesteløper hos oss sist vinter utfordret igjen på distansen i år. Johan knuste til med 13.57 og det var ikke behov for målfoto denne gangen. Gull, heder og ære!

Med deltakelse også i 200m, 400m, 800m, høyde, lengde og tresteg kunne han dra hjem med overvekt i bagasjen pga 5 gull og 2 sølv. Johan reiser mye i jobben, men er disiplinert og trener der han har mulighet. Kjekt når det gir så gode resultater.

Olav Hagland var 4.deltaker fra GTI, han deltok på 1500m, 3000m og 5000m. Tidene 6.00.93, 12.47.56 og 22.35.12 på tre dager er mildt sagt imponerende når du løper i klassen 70-74. Tidene Olav har på disse distansene har forbedret seg gjennom året, og det er inspirerende å ha han med på fellesintervallene i lang- og mellomdistansegruppa.

Andre lokale klubber var også representert. Både Eik, Sandnes, Spirit og Finnøy deltok med totalt 7 deltakere.

Etter tre intense øvelsesdager reiste GTIs utøvere hjem med 12 gull, 6 sølv og 4 bronse. Gratulerer!

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close