EM for veteraner i Århus fra 27. juli til 6. august 2017

EM for veteraner i Århus fra 27. juli til 6. august 2017. I sommer arrangeres det friidrettsstevne for veteraner i Århus, nemlig EM for veteraner(EMACS). Det er ventet mellom 3 til 4 000 deltakere fra 40 forskjellige land.

Her er det noe for alle medlemmer fra GTI som har fylt 35 år. I tillegg til alle baneaktivitene så arrangeres det også terrengløp(4 km) og halvmaraton. Aarhus Half Marathon er også er åpent for andre deltakere, ikke bare EMACS deltakere.

Det er et stort stevne som går over 10 dager, og noen deltaker fra GTI vil ta med familien på ferie på samme tid, ettersom arrangementet er midt i fellesferien. Så GTI-medlemmene oppfordres til å finne hotell på egenhånd og som passer inn i sin plan. På hjemmesiden til arrangøren har de reservert aktuelle hoteller, men merk at de kan kun holde reservasjonen noen få uker til.

Etter at påmeldingsfristen, 18. juni 2017, er gått ut vil det bli delt informasjon til alle deltakere fra GTI om hvem som skal delta fra GTI og når de skal delta.

For å finne din(e) øvelse(r) og når de arrangeres, så kan du klikke her. Påmelding gjøres av hvert enkelt medlem her. Kvittering kan sendes til Signe Emilsen(post@gti-friidrett.no) for refusjon. Landslagstøy (holder med en singlet/t-skjorte) kan bestilles fra Grete Rivenes i veteranutvalget via e-post (lbrive@online.no). Det er krav om at EMACS deltakere deltar i landslagstøy.

Reiseregning kan sendes til post@gti-friidrett.no innen en måned etter at arrangementet er avsluttet.

Har du noen spørsmål om arrangementet, så er det bare å ta kontakt med undertegnede.

På vegne av Sportslig Utvalg

Oddbjørn Thorsen

othorsen@gmail.com

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close