Eventyrlig medlemsvekst

GTI Friidrettsklubb er en unik klubb. På mange måter. Vi har en profil som få andre klubber i Norge, med lav terskel for å bli med, uten at det går på bekostning av det å ha et sportslig fokus og skape framgang både individuelt og som gruppe. Derfor er det utrolig gledelig å se at et målrettet arbeid innen rekruttering virkelig bærer frukter. Etter en opprydning i gamle medlemslister sto vi med ca 130 medlemmer for halvannet år siden. I dag har vi passert 220, og det ser bare ut til å fortsette. Dermed er vi trolig over «kritisk masse», det er ikke lenger krise om et par medlemmer er borte fra en økt. Det er allikevel en stor, sosial gruppe tilbake. For et par år siden var det vanlig med 2-4 løpere på kortintervallene. I dag er vi gjerne 30 stk…! På langintervallene er vi opp mot 70 ivrige sjeler, fordelt på Sandneshallen og «utegruppa». I tillegg suser sprinterne forbi i ytre bane mens kasterne heier fra sidelinjen. Det er inspirerende! Vi har også svært lavt frafall, noe som tyder på at folk trives hos oss. Da er det lett å være stolt av å være en GTI-er!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close