Rabatt og god jul fra Faroe Petroleum og GTI!

faroe-logo-transp-1063x0517-300dpi-text-blue-1

 

GTI er stolte og kjempeglade for å annonsere at FaroePetroleum har kommet ombord som hovedsponsor for Stavanger Marathon!

«Vi er glad for å være hovedsponsor for et flott arrangement i oljehovedstaden. Stavanger Marathon er et godt organisert løp som er med på å sette Stavanger på kartet, ikke bare som oljeby, men også som idretts-og kulturby.»  – Helge Hammer, Administrerende Direktør, Faroe Petroleum Norge AS

 

STAVANGER MARATHON 2017 – Siste lørdag i august

10 % RABATT UT ÅRET! Klikk her for rabattert påmelding!

Hotelltilbud for Stavanger Marathon

———————————————————————

3-SJØERSLØPET 2017 – Første lørdag i november

10% RABATT TIL OG MED 26/12 Klikk her for å rabattert påmelding!

Hotelltilbud for 3-Sjøersløpet

———————————————————————
HUSK – du får ytterligere 100kr i rabatt om du melder deg på to løp samtidig, følg link i kvittering som vises etter første påmelding.

 

unnamed-1

AKTIV KLUBB I STERK VEKST

 Per dags dato er det 210 medlemmer i GTI – det er en økning på 60 % siden 1 januar i år! Vi er utrolig glad for at så mange vil være en del av vårt sosiale treningsmiljø. På våre fellestreninger møter det nå ukentlig opp mot 40-50 stk! Les mer om oss her 🙂

 

 

 

 

unnamed-2

TOM ERIK HALVORSEN TIL VM I ULTRATRAIL 2017!

Vi er glad for å annonsere at Tom Erik Halvorsen allerede er tatt ut til VM Ultratrail neste år. Konkurransen er lagt til 10 juni og går av stabelen i Toscana i Italia. Vi ønsker Tom Erik lykke til med oppladingen! Les mer om uttaket her.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close