VM i friidrett for veteraner – Down Under.

GTI’ere til VM for veteraner i Australia i oktober/november?

VM i friidrett for veteraner (masters) holdes i Perth, Australia fra 26. oktober – 6. november 2016. Det konkurreres i alle baneøvelser, kappgang, terrengløp, halvmaraton og maraton. Altså noe for alle! Se: www.perth2016.com  IMG_2692

En tur Down Under vil garantert bli en megaopplevelse for livet både sportslig, sosialt og som turist. Så visst du har anledning bør du absolutt begynne planleggingen nå. Jeg kan gjerne hjelpe til med reiseplanleggingen hvis noen ønsker. Selv reiser jeg til Perth, primært som reiseleder for andre norske medaljekandidat(er) på maraton. Men reiser jo ikke så langt uten å løpe selv også, må jo ha deltakere i baktroppen på maraton også! VM for veteraner er for alle, en fantastisk stemning og atmosfære som bare MÅ oppleves. Det kan sikkert andre skrive under på, som var i Lyon i fjor. Det er helt sikkert mange GTI’ere som kan hevde seg meget bra der!

Ses vi i Perth?

Turid Veggeland – kontaktperson for GTI Friidrett. Kan kontaktes på tvegg@online.no 

 

https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/veteraner/2016/vm_perth/vm_perth1.pdf 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close