NM terrengløp og stafett 2016

Bilder NM terrengløp 2016

NM terrengløp kort løype og stafett ble arrangert i Stavanger 9-10 april. Med blå himmel, sol og fine baneforhold ble arrangementet en fest. Lørdag stilte 18 spreke GTI’ere til start på distansene 2 km (damer) og 3 km (herrer). Resultatmessig ble det en meget god dag for GTI, med flere nye norgesmestre og andre gode plasseringer.

Søndag var det tid for stafett. 2 deltakere per stafettlag og 3×1 km pr person. Totalt stilte 18 damelag og 30 herrelag til start i det fine vårværet.  GTI stilte med 2 damelag og 5 herrelag. GTI og Gular IL var de to klubbene som stilte med flest stafettlag klare til dyst.

Kjekt med stafett, selv om det var tøft å sptinge mot «morgendagens helter».

Takk for god innsats, smil og latter.

Britt

IMG_2692

 

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close