Fellesturen til Munchen Marathon 09.10.16

Som de fleste  nå etter hvert har fått med seg går årets fellestur til Munchen Marathon. Det som er ekstra kjekt med dette løpet er at de arrangerer både helmaraton, halvmaraton og kontrollmålt 10km. Dermed har vi noe for enhver smak, og mulighetene for en kjempedeltakelse øker. Minner om at vi i Amsterdam var rundt 55 løpere…

Startskuddet går 9.oktober. Vi har valgt å gå for et hotell som ligger bra til, rett ved Englischer Garten og ca 2km fra start/mål. Det er et hotell med god standard (5 stjerner), men adskillig billigere og nærmere enn samarbeidshotellet til løpet. Dette er selvfølgelig helt frivillig. Om man heller ønsker å bo langt billigere, leie leilighet gjennom Airbnb e.l. er det selvfølgelig fritt fram. Så møtes vi masse utenom uansett. Men erfaringene er at det blir ekstra sosialt om vi bor mange på samme sted.

Løypa sies å være rask og flat, så man kommer raskt tilbake til en kald, tysk liter. Det er heller ikke av de aller største løpene, så dermed unngår vi den store køen de første kilometerne.

Håper mange har lyst og anledning til å være med. Dette er et absolutt sportslig og sosialt høydepunkt, og så får vi se litt nye steder samtidig.

 

Hilsen Trener`n

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close