GTI Friidrett trenger kretsdommere.

Rogaland Friidrettskrets arrangerer kretsdommerkurs 21. og 28. oktober mellom 1800-2100.

GTI Friidrett har et stort behov for kvalifiserte dommere. Pr. idag har vi kun noen få kvalifiserte.

Her lærer man om alle regler osv. innen alle grener av friidretten, slik at du kan delta som dommer i alle typer friidrettsstevner. Veldig nyttig også dersom du selv deltar på friidrettsbanen. GTI Friidrett er bl.a. medarrangør for den populære Kastkarusellen som består av 12 stevner i året (frivillig selvsagt). I tillegg er det nyttig å ha denne kunnskapen når vi arrangerer Stavanger Maraton og 3 Sjøersløpet. Ved å ta kretsdommerkurs vil du ha anledning til å bidra på store mesterkskap som arrangeres i Rogaland til neste år. Sandnes skal arrangere UM, og i 2017 skal Sandnes arrangere hovedmesterskapet i friidrett.

Meld deg på via MinIdrett eller ved å sende mail til rogaland@friidrett.no

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close