Treningsleir 13-21 februar

Da er det på tide å begynne pakkingen til vinterens treningsleir, folkens. Tre singletter, et par shortser og noen løpesko skulle holde i massevis… Årets tur går som forrige gang til…

..Alfamar Beach and Sport Resort i Albufeira helt på sørkysten av Portugal. Dette er et hotell som skapt for trening og restitusjon. Her finner vi alt fra vektrom, løpebane (med noe mykere tartan for skånsom løping), flotte stier, lang sandstrand, basseng både ute og inne, stor god frokost og egen kastarena! I tillegg ligger løypa som ble brukt i terreng-VM for noen år siden et steinkast unna, og flott motbakke med gressunderlag rett ved siden av…. Noen som synes det høres greit ut? I tillegg skal det nevnes at temperaturen i februar er perfekt for trening, med et snitt på 15 grader og sol…

Opplegget er lett å tilpasse for alle nivåer, og vi legger opp til inntil to økter daglig. For at dette skal bli en tur som også andre i familien kan trives på, så blir det en morgenøkt før frokost, deretter har vi dagen fri til sightseeing etc før vi kjører en ettermiddags/kvelds-økt. Da er appetitten på topp til middagen ute etterpå!

Vi leier oss biler/minibusser, så det er lett å komme seg rundt og bli kjent i området. Det er masser av spennende turmål i nærheten. Slavemarkedet i Lagos, gamlebyen i Faro, Lisboa med alt den kan by på, gamle borger, shopping, små koselige landsbyer… her er det bare å velge. Og siden vi satser på at en del får med hele familien, så så må alle avlegge ed på at vi ikke bare skal snakke løping og trening…!

Siden vi har valgt et hotell som også passer de som ikke liker å løpe langt og lenger enn langt, så håper jeg sprintgruppa og kasterne også kjenner sin besøkelsestid og blir med!

Når skjer så dette? Jo det skjer i skolens vinterferie, dvs fra lørdag 13.februar til søndag 21 februar. Hotellet reserverer vi, leiebil kan jeg evt samordne, men flybillettene kjøper dere selv. På den måten kan dere justere om dere ikke er med hele perioden. I tillegg skal det nevnes at turen sponses av klubben, så vi får refundert 1500 kroner av utgiftene våre. Ikke verst det. Og siden hotellet er meget billig (ikke luksus, men rent og greit) er det ingen dyr tur. Anbefalingen er å ta fly til Lisboa og kjøre ned derfra, det er en totimers tur på flotte motorveier. Dette fordi billettene er mye billigere dit enn til Faro.

Da er det bare å begynne å glede seg! Men: dere må ikke glemme å melde fra til meg om dere skal være med. Litt dumt om vi ender opp med for lite hotellrom, eller fem for mange…

 

Hilsen Trener`n

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close