Vedtak ang. rullestol/barnevogn i våre løp – Stavanger Maraton og 3-Sjøersløpet

 

Styret i GTI Friidrett har vedtatt at det ikke er tillatt med barnevogn eller rullestol (eller andre vogner) i våre løp. Det er først og fremst med tanke på sikkerheten til løperne og i henhold til anbefaling fra Norges Friidrettsforbund.

Styret vil kunne åpne for  at komitéene velger å ha egne klasser for disse på et senere tidspunkt. Det vil da bli opp til komitéene å avgjøre starttidspunktet for disse. Men styret anbefaler at disse starter sist med så god margin at ingen løpende vil bli tatt igjen.

Styret i GTI Friidrett er opptatt av at løperne som deltar på våre arrangementer skal ha en positiv og sikker opplevelse når de deltar.

Med vennlig hilsen,

Styret i GTI Friidrett

www.gti@gti-stavanger.org

www.stavangermarathon.no

www.3sjoers.no

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close