Fantastisk framgang!

AnjaLindanger Tromsø2015

Nå har vi hatt noen konkurranse-tette uker og helger der veldig mange av løperne våre har vært i sving. Og så har det gått så utrolig bra!!!! Topp prestasjoner står i kø, Anjas maratondebut, Elises Ultrabirken, Ragnars flertallige toppløp, ja her kommer det en liten oppsummering:Bildet over er av Anja foran Ishavskatedralen, godt i gang med sin fantastiske maraton-debut. På forhånd var avtalen at hun skulle gå ut i en fart som ga sluttid på sub 3.10. Vel, beina var lette, praten gikk løst, og vips, så kom oppløpet og klokka viste 3.03.02 Løypa er ikke lett, denne tiden er bare drøye minuttet bak bronse-tiden fra fjorårets NM, og er årets foreløpig 2.beste tid i klassen og landets 14.beste tid i år. Det ga en flott 2.plass etter veldig bra disponering, fra en 45.plass totalt på første mellomtid jobbet hun seg gjevnt opp til å passere mål som nr 17! I en flatere løype blir det klart sub 3 timer neste gang. Gratulerer! Og med selskap av Hilde som løp halve distansen på 1.45.41 rett bak pers var nok stemningen grei resten av turen…. Tor Christian hadde også en super opplevelse i finværet, løp kontrollert gjennom med fokus på godfølelsen til 4.34.15

Når vi først er i gang med jentenes topprestasjoner så kommer vi selvfølgelig ikke utenom Elise og Ultrabirken. For der tok hun en råsterk 2.plass, bare et kvarter bak vinneren. Og det bare en uke etter seier i Suleskar marton, en knallhard løype som nok tærte på både bein og overskudd. Med tøffere prioritering er det ikke utenkelig at seieren hadde kommet i Ultrabirken, men sånn er det når lysten til å løpe ikke lar seg stagge selv av en tryglende trener…  Kathrine løp også meget sterkt nå som skadeproblemene er under kontroll, til en flott 2.plass i klassen. Også Thomas trippet lett gjennom løypa, selv om det var langt nok for en triatlet..

Ragnar har virkelig blomstret i år etter et par sesonger med mye jobb og litt skader. Nå er han rett og slett bedre enn noen gang. Sognsvann medsols en runde med ny klasserekord og klar seier først, deretter start i Frøylandsvannet rundt. Der lot han like så godt resten av feltet få et forsprang, og tok seg heller en dotur først, men allerede etter kort tid hadde han spurtet opp til teten og vant på 55.44 foran et meget sterkt felt. Også Tor gjorde comeback i langløp, og med sine pene 1.o1.53 viste han at kapasiteten er intakt. Bjøro gikk som vanlig optimistisk til verks, men fikk det tungt på slutten og kom inn på 1.04.03. Oskar fikk gleden av å slå gamlingen i spurten, 1.12.27 mot Toralfs 1.12.34, så fulgte Dag Herman (1.13.50) og Dan Olav (1.15.49).

Også jentene stilte opp. Best av våre (jada, vi regner deg som vår ennå!) Birgit, løp på småpene 1.07.20, klart raskest av GTI-damene. Men gledelig at det ble kamp lenger bak i feltet mellom Silje og Kristine, sistnevnte har jo hatt en veldig framgang siste årene. 1.14.13 til Silje og 1.14.18 til Kristine gir snittfart på under 4.30/km i en kupert løype. Vibeke sliter trolig med allergi og gikk tom for luft, da er 1.15.10 bra, og alltid blide og motiverte Merethe fikk 1.34.25.

Vi må også nevne det spreke superparet Anne og Tom som løp Hovlandsnuten opp, Anne med 1.plass i klassen og 12. totalt på 1.03.27, ett sekund bak kjæresten.

Så har vi Ørjan og Johanne: Begge gjorde knallsterke prestasjoner i Stavanger Triatlon med hver sin 4.plass. Da er det vel helt naturlig å anta at de avanserte voldsomt på løpedelen…!

Helt til slutt noen ord om Nordmarka Maraton. En tung løype, men etter sigende veldig flott, der tre fra GTI startet. Hans Olav ble klart best med kjempegode 3.00.04 (Han vant jo forøvrig Suleskard halvmaraton på 1,19!), fulgt av Eirik på 3.14.02. Turid rapporterte etterpå at hun hadde en forferdelig følelse hele løpet, og at bare det å ikke bryte var en seier, da er 5.37.21 supert!

Vi må heller ikke glemme terrengspesialisten vår, Ørjan R, som etter seieren i 7-nuts løpet nå bekrefter den gode formen sin med å bli kretsmester i orientering ..

Tja, da var vel mange nevnt, og helt sikkert noen glemt. Men sånn er det en sen nattestime. Konklusjonen er uansett klokkeklar: Vi har mange løpere som har tatt store steg i år, og potensialet for ytterligere forbedringer er der i massevis. Nå er det bare å følge planen, trene disiplinert og strukturert med den rette miksen av belastning og hvile, for så å komme enda sterkere utover høsten!

Hilsen en lykkelig trener!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close