Ultrakongen tilbake på tronen!

Etter lange tider med skadeproblemer var det en spent Tom Erik som stilte til start på årets Lysefjorden inn. Og for et comeback! Han hadde på forhånd betemt seg for å kutte ut sin vanlige taktikk med å løpe rett fra i starten og heller ta det litt rolig. Men så var det det der med startnummer, sagmugg, gamle vaner…. 

Dermed kjørte han ut i tet. En annen løper fulgte, men måtte tidlig slippe. Etter en stund kom da velkjente Duncan opp og de to løp sammen noen mil. Da Duncan gjorde et stopp løp Tom Erik rolig videre, og ble ikke tatt igjen før like foran siste stigning. Da var fokuset bare å følge opp bakken, blikket festet på skoene foran og full innsats. Begge løperne visste nok at på det lange stykket til slutt, som går på vei, der ville Tom Erik være best. Og sånn ble det. En helt overlegen avslutning, seier med over 4 minutter og gladeste mannen i kongeriket!

10629707_10153294061005351_7167703561519921938_n
Tom Erik og Jon før start (Foto: @racetrckr)

Ellers meldes det om fuktighet i løypa (les: vading i isvann) men fin medvind.

Glade steg ned mot mål
Glade steg ned mot mål (Foto: @racetrckr)

Det skal også nevnes at fram til nå GTI-løpende Bjørn Magne Svines kapret en sterk 3.plass. Også Ole Henrik Kråkenes var med av våre, og fullførte løpet på 11.58, så da fikk vi alle til mål. Bedre kan det vel ikke bli!?!

Ultrakongen sikrer nok en seier! (Foto: Lysefjorden Inn)
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close