KM og Varhaugmila

Det var ikke bare ultraløperne våre som var i sving i helga. GTI er en allsidig klubb, og også på Sandnes stadion var det full aktivitet med KM. Blant løperne våre så var det på 1500m vi hadde flest deltakere denne gangen.

 

Og da var det nok damene som imponerte mest med sine resultater. Det var tildels frisk vind, noe som påvirket tidene, så prestasjonene er av høy klasse. Anja løp nemlig på råsterke 5.06, noe som ville holdt til en 4.plass i kvinner senior og bare er 3 sekunder bak årsbeste i klassen i fjor!  Olivia fulgte på 5.37, noe som jo er flott, men hun stilles i skyggen av Gunn Evelyns utrolige prestasjon der hun krysset målstreken bare sekundet bak. Her snakker vi klasse KV55, og bare 15 sek bak mesterskapsrekorden i klassen i Norge under disse forholdene er imponerende! Det er faktisk over 4 sek raskere enn hennes egen bestetid i fjor, noe som da var raskest i kongeriket! Så fulgte BH og Merethe et stykke bak, men stadig like blide.

DSC_0106

DSC_0109

Gutta løp også. Tor bomma på sub 4.30 med to små sekunder, noe vinden må ta skylden for. Og Reidars 5.13 i MV60 er meget bra. Men også på 5000m stilte to stk fra GTI: Dag Herman er i skikkelig slaget i år, noe 20.50 klart bekrefter. Og Dan Olav, ja hva skal man si? 22.02 og over ett minutt foran landets bestenotering i fjor i klassen!  Da er det bare å bestille vindstille og et bra felt, så blir det enda bedre..!

DSC_0115

En fornøyd kretsmester (1500m klasse 45-49)
En fornøyd kretsmester (1500m klasse 45-49)

DSC_0113

Blant kasterne var det også deltakere, men siden jeg knapt vet hva en diskos er så lar jeg Tore analysere det…

Varhaugmila gikk også, og på 10km hadde Eirik som mål å lure seg under 37 min i vinden. Det klarte han med bravur, han trodde selv først at han klokket inn på 37.01, så da fikk nok 36.38 humøret opp. Og på 5km løp Tom som en av bare to løpere på under 20 min, så han skal bli tøff å bryne seg på for mange framover.

Foto: Thomas Hetland
Foto: Kjetil Torgersen

 

Også; Jacob Ingebrigtsen fra Sandnes IL fikk under KM tildelt pris fra Friidrettens Venner for sin ferske verdensrekord:

FullSizeRender (1)

 

Da er det bare å plukke fram terminlista og planlegge familieutfluktene sånn heeelt tilfeldig framover…!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close