Test 600m. Knallfart fra start…

Andre test foran Holmenkollen var en syrefest på stadion. For feste, det kan vi! 600m sto på planen, og mange stilte opp. Nesten like mange hadde småvondter og stive, tunge bein. Før start…

Men selv om man er flink til å snakke seg ned før start, og dermed letter litt av presset man legger på seg selv, så er det full gass og alvor når skuddet går. Vi startet med jentene, 10 stk totalt. Å se starten til Tonje måtte jo ha skremt vannet av Bovim og resten av landslaget, for en passering 200m på 31 og 400 på 1.04 i sololøp og kraftig motvind på andre langside lukter det svidd av! Kanskje ville det ha svart seg å starte litt roligere, men 1.45.7 er en vanvittig imponerende tid og soleklar seier. Bak ble det tettere, men nivået var høyt. Sylvia er jo en voksen dame, men parkerte ungjentene så det holdt. 1.56.8 og andreplass var gledelig. Deretter fulgte Ally og Silje i en spurt før Britt Hege og Kristine Os gjorde opp seg i mellom. Deretter kom Grete, Gunn og en småstiv sprinter (Torhild) som syntes 600m var syyyykt langt. Stakkars Merethe tok feil av tiden, og dermed ble det sololøp med Tor som hare. Da var det vel gitt at farten ble litt for høy fra start, men hun tok seg fint inn og holdt bra. 2.12..9 bekrefter stor framgang for den unge damen!

Så var det gutta da. Rasmus gikk tøft ut, passerte 200 under 30 og 400 på 59 etter motvinden. Da snakker vi om en passering bare noen sekunder bak 400-persen…. Ikke så rart da at det ble tungt på siste tredjedelen, og Eystein klarte å snike seg forbi på oppløpet til seier på 1.33.8 foran Rasmus på 1.34.5. Det ville være synd å si det så pent ut, for her var det stive bein og knær til alle kanter på begge to… Så kom dagens overraskelse. En småsyk Erlend S har jo knapt løpt kortere enn en halvmaraton, og ante derfor ikke hva han skulle gå ut på. Han tenkte at Tor var en fin rygg og la seg bak ham. Ikke dumt tenkt, men når du er så god som han viser seg å være, så er det bare å gi gass. Dessverre forsto han det litt for seint, og spurtet lett forbi på siste 200. Faktisk så lett at han nærmet seg de to foran, så fin og uanstrengt ut på oppløpet og hadde mye mer inne! Neste gang henger du deg på der framme fra start, Erlend, så tar du hjem heatet. 1.35.4 er uansett knallbra. Så fulgte en pinnstiv Tor før Jørn Atle som var litt misfornøyd med tre sekunder bak fjorårstiden sin. Det trenger du ikke være, for de la du igjen i motvinden. Bjarne, Roman, Tom Henrik og Ole trillet i mål som perler på en snor før Dag Herman avsluttet feltet, også han under 2 minutter. Da var det bare grunn til å smile.

Her er alle tidene:

 

Damene først:

 

Tonje              1.45.7

Sylvia             1.56.8

Ally                 1.58.2

Silje                1.58.7

Britt Hege     2.00.0

Kristine O    2.00.4

Grete              2.03.2

Gunn             2.08.4

Torhild         2.10.4

Merethe       2.12.9

 

Gutta:

Eystein            1.33.8

Rasmus           1.34.5

Erlend S           1.35.4

Tor                    1.39.4

Jørn Atle         1.43.5

Bjarne              1.45.0

Roman             1.46.4

Tom Henrik    1.47.1

Ole                     1.49.3

Dag Herman   1.59.9

 

Noen som gleder seg til tirsdag?? Det blir nok litt syre da også….

 

Hilsen John

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close