Hålandsvannet storeslem.

På dagens Hålandsvannet halvmaraton fikk vi en bekreftelse på at det vi gjør på trening er riktig! Og resultatene er rett og slett imponerende!

Vi tok faktisk dobbelt i både dame- og herreklassen! Et trenerhjerte gleder seg.

Som alltid damene først: Ally har sin foreløpig siste sesong for oss, nå står hun midt i flyttingen tilbake til øyriket i vest. Men for en avslutning. Hun vant kvinneklassen overlegent med sine 1.32.17 foran Katrines 1.34.59. Neste dame kom faktisk over 5 minutter bak Katrine igjen… Da er det til å leve med at Vibeke Steffensen i sin debut for GTI måtte bryte pga sykdom. Hun kommer sterkt tilbake, hennes potensiale er meget stort. Så her skal de andre jentene få litt å hanskes med etter hvert.

Hos gutta var det stor spenning om hvem som ville bli sterkest av Erlend Aano og nykommeren Ørjan Kommedal. Ørjan har etter hvert vist en voldsom framgang på trening. Han har en toppfart som få kan matche, så om bare basen utvikles tilstrekkelig vil det gå styggfort. Og jevnt ble det. Faktisk ikke mer enn 2,5 sek mellom dem, i favør Ørjan. Da var det nok spurten som kom til sin rett. Og ingen andre i feltet hang med, så det ble dobbeltseier også her. I tillegg løp Tom Henrik Flaa på gode 1.36.52 og dermed pers med hele 3 minutter, og Tor Christian Bjelland trippet lettbent over mål på 1.42.48. Er det ikke bra?

Men: det stopper ikke der. For det var noen av våre som løp 7km også. Bl.a. en annen debutant for GTI: Johanne Therese Bergseth som løp sin ene runde rundt vannet på sterke 30.59 og dermed tok sølv i dameklassen! Når vi vet at hun er samboer med Ørjan så må de vel kunne kalles et super-par! Thoralf Andreassen er også i form, han løp 7km på 29.51. Og når til og med en sprinter kommer rundt på 35.46 er dagen fullkommen. Kanskje du skal konvertere til langløp, Oddbjørn??

 

Vi skal huske at det ikke akkurat var vindstille under løpet, så neste gang blir det ganske så sikkert enda bedre tider.

Da kan vi bare glede oss til testløpene starter til uka! Gratulerer med kjemperesultater alle sammen.

 

Hilsen en lykkelig trener.

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close