Vårens vakreste eventyr. Testløp og Info

Holmenkollstafetten 9.mai:

Da begynner vi snart med innspurten før Holmenkoll-stafetten. I år, som alltid, blir det kamp om plassene på 1.lagene, men fortvil ikke: det er like gøy å løpe for et av de andre lagene. Og ekstra gøy er det om man løper like fort eller bedre enn den på 1.laget…. 

Det vil som vanlig bli gjennomført testløp både 1800m oppover, 1800m nedover, 600m bane og 1200m bane. Datoene blir som følger:

14.april – 1800m opp/ned. Oppmøte på parkeringen rett nedenfor Ullanhaugtårnet (innkjøringen ved Steinaldergården). Vi starter felles oppvarming og gjennomgang av løypa kl 18, start testløpet mellom 18.30 og 19.00.

16.april – 600m bane. Oppmøte Stavanger stadion kl 18.00, start testløp ca 18.30

21.april – 1200m bane. Oppmøte Stavanger stadion kl 18.00, teststart ca. 18.30

Vi vil så langt som mulig begrense tester utenom disse tidene, men sjanser for en oppsamlings-test for de som absolutt ikke kan disse datoene blir det forhåpentlig. Uttrykksikonet smile Ta i så fall kontakt med undertegnede.

Når det gjelder reise og opphold så er det mange som får dette dekket av arbeidgiver. Om du ikke får det, så ta kontakt med klubbsekretær Signe Emilsen for å reservere fly og hotell. Alle som ønsker å være med må gi beskjed så snart som mulig, slik at vi får meldt på korrekt antall lag og sette opp lagene i god tid.

Det vil også i år bli et soleklart sosialt høydepunkt på turen. Banketten på Gamle Raadhus er en sikker vinner, men gi for all del beskjed om du ønsker å være med på den. Denne dekkes ikke av klubben, men er vel verd pengene! De som har spesielle behov i fht vegetar, allergier etc må huske å si i fra om dette ved bestilling.

Da er det bare å starte formtoppingen og glede seg stort til vårens vakreste eventyr!

Hilsen John.

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close