Klubboverganger per 31.12.14

Norges Friidrettsforbund offentliggjorde i dag de godkjente klubbovergangene:

Regine og Roman Benz
1) Regine og Roman Benz er tilbake igjen i GTI etter et år i “utlendighet”. Det er ikke tvil om at de betyr en fin fortsterkning både i individuelle løp og i stafetter. Så hjertelig velkommen tilbake begge to!

2 ) De som følger med på vår Facebook-side har fått med seg at denne landslags-kvartetten blir GTI’ere i år. Toril Valla (til høyre) var best av disse under Veteran-NM innendørs i fjor, nå blir hun en skikkelig forsterkning på de korte distansene. Og selv om hun fortsetter å bo i Mo i Rana vil hun delta for oss i stevner og veteranmesterskap, og ikke minst sørge for at GTI blir helt uslåelig på kort-stafettene. De er helt utrolig raske disse unge damene.

3) En som allerede har løpt sitt første maraton for GTI er Eline Øidvin, hun kommer fra Sportsklubben Vidar i Oslo, men er fra Tau og bor på Tau. Som mange kjenner til er Eline blind, med bare 10 % syn på det ene øyet. Her er hun fotografert med sin ledsager Jard Bringedal under Løplabbets “Ribbemaraton”, som går fra Sandvika via Oslo til Ski. Årets utgave var veldig kald, og med snøføre hele veien. Lukk øynene helt og tenk deg at du skal ut å løpe drøyt 4 mil på glatta, i 12-14 kalde grader. Da innser du at tiden 4.01 er fantastisk. Og for den som kjenner henne, og som bildet viser, hun er like blid og optimistisk. GTI er veldig stolt av at Eline nå er en av oss
(Foto Bjørn Hytjanstorp, Kondis)

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close