God tur!

I morgen setter mange kursen for treskolandet. Og en del etternølere kommer subbende etter på lørdagen. Men det betyr ikke at de nøler søndagen! Vi blir faktisk 50+, og hele 33 stk er påmeldt fellesmiddagen etterpå. Slå den!

Da er det bare å gå gjennom pakkelista en tre fire ganger ekstra, så skulle det meste være på stell. Go`skoene vi skal løpe i går selvfølgelig i håndbagasjen, og gjerne GPS-en også, så lar det meste seg ordne ellers. Salttabletter, gels og massevis av penger til expoen er også viktig! Så er det sterkt å anbefale en lite løpetur lørdagen, avsluttet med 4 stigningsløp. Da får vi reisen ut av beina, og møter fresche til start. Å ta helt fri er ikke noe sjakktrekk. Legg også en drikke- og spiseplan, og hold deg til den underveis selv om det er fristende å slurve litt i starten, særlig viktig er det nå som det er meldt skikkelig varme. Det er også meldt mye vind, og da er vi skamløst kyniske og utnytter alle på vår vei. Ikke dra en meter i motvinden om dere kan slippe.

Og husk nå for all del dobbel knyting på skoene. Ikke ville jeg vært den som prøver å komme i gang igjen på 34km etter å ha stoppet for å knyte lissene….!!

God tur, og lykke til alle sammen!

 

Hilsen Trener`n

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close