Tyvstart på konkurranser…

Selv om vi nå er inne i ressursperiode 2 så hindrer ikke det en del av våre  i å stille på konkurranser allikevel. Og godt er det, for fort løper de! Denne helga fikk vi et kjempegledelig gjensyn med en av våre absolutt beste løpere.

Lørdag gikk Sommerløpet av stabelen i Kristiansand. Når sant skal sies var det ikke mye som minnet om sommer. På start var det en del vind og 17-18 grader, så langt alt vel. Men løperne hadde ikke vært mange minuttene ute i den forholdsvis flate løypa før himmelens sluser åpnet seg på vidt gap og vinden nesten feide de letteste rett ut i grøfta. Ikke ideelle forhold med andre ord. Derfor ble det en opptur med resultatene til de fire jentene våre som stilte opp. Wenche L.Kvæven var endelig tilbake med konkurranseskoene på beina, og comebacket var av det sterke slaget. En meget god 2.plass og 1.27 under disse forholdene er bare knallbra. Neste av våre i mål var Kristine Os som vi har sett trene meget bra i vinter og vår. Nå drømte hun om endelig å lure seg under 1.40 med gode forhold. Da er det en gedigen opptur å gjennomføre på 1.37 i stormen! Tror nok hun var den med det breieste smilet i målområdet! Gratulerer. Så fulgte en treningsstinn Britt Hege på flotte 1.48, og viste med det at også hun er i god framgang!

På 10km stilte Bjørg Hagen opp, og da går det alltid fort. Veldig fort. Å løpe distansen på 51 min under disse forholdene i aldersklasse 70-74 taler vel for seg, og klasseseieren var heller ikke denne gangen truet. Seiersmarginen var på godt over 7 min… Hun ble faktisk nr 68 av 500 damer. Slå den!!!

Men flere enn disse tre har konkurrert i sommer. De fleste har vel fått med seg Tor og hans poengsankende baneløping. At Elise vant mot sterke spanske konkurrenter i rein utklassingsstil i tyrefektingens hjemland fikk færre med seg. Og nå er også motbakkeløpene i gang. Som vanlig er våre konkurranseglade brødre fra Ålgård å finne der et fjell skal bestiges. Roger løp fantastisk bra i Urdalsnipa opp med en flott tredjeplass og under to minutter bak årets vinner av motbakkecupen som belønning. Bjøro fulgte opp med 9.plass 48 sek bak broren. Så var også en av «gamlegutta» med. Tom K Frafjord løp et meget bra løp, med sin 19. plass knuste han mange av ungfolene. Det er tydelig at gutta trener godt!

 

Og enda er ikke høstsesongen skikkelig i gang 🙂

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close