NM-gull og norsk rekord for Janice

Det var vel egentlig ingen overraskelse, etter strålende innsats og gull i alle fem kastøvelsene under Veteran-NM på Askøy, fortsatte Janice Flaathe sin gullfangst med å gå helt til topps i Veteran-NM i kastfemkamp i klassen KV 55-59, med solid ny norsk rekord på hele 3894 poeng. Det er over 200 poeng mer enn Inger Austbø sin 12 år gamle rekord. I tillegg til rekorden er nok Janice mest fornøyd med resultatet i slegge og i vektkast, med henholdsvis 37.09 og 12.86 klatret hun opp på 2. plass på norges-statistikken gjennom tidene i begge øvelsene. Og ikke nok med det, sleggeresultatet er årets absolutt beste enkeltresultat på bane i GTI, hele 973 kjærkomne poeng. 37.09 er langt! Bare prøv. Vektkastet hennes ga også over 900 poeng……

1980-01-01 00.00.08-4
Janice har jo hørt til toppen blant veteranene i flere år, og det er oppmuntrende at hun fremdeles setter “pers”, og også bekrefter en unik allsidighet. Hun har hatt en svært god sesong i år. Dessverre passet ikke Veteran-EM inn i hennes planer i år, men neste gang? Hun har så absolutt medaljesjanser i et slikt selskap også. Neste mål må være 4000 poeng, men da skal mye klaffe. Sammen med Skjalg skal vi legge inn kastfemkamp på et av stevnene i Kastkarusellen.
I gamle dager ville vi sagt hatten av for Janice, nå sier vi bare hurra og gratulerer den blide sørlandsdamen med en flott prestasjon.
Tore Sund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close