Ny kolleksjon

Den nye GTI Friidrett konkurransekolleksjonen vår fra Craft er snart klar og da tar vi opp bestillinger. Størrelsene på ny kolleksjon er nokså lik den eksisterende, men vi har fått låne noen eksemplarer for de som vil prøve først. Jakkestørrelsene kan prøves på treningene tirsdag 17.06 og torsdag 19.06 kl 18.45.

Vi har fått gode priser på både jakke, T-skjorte og singlet hos Løplabbet. I tillegg er det søkt styret om sponsing, slik at det blir en god deal…

Når det gjelder benklær så har man landet på ensfarget svart av valgfritt merke. Slik kan alle fortsette å løpe med favorittbuksa. Om man ønsker blir det mulig å bestille en overtrekksbukse fra Craft.

Endelige priser kommer i løpet av uka, da blir også bilder av den nye kolleksjonen lagt ut. Så vil vi oppfordre alle til å stille på alle løp i drakten etc. Husk at vi representerer klubben, samtidig som det er god markedsføring mtp rekruttering! Det blir trolig en fellesbestilling i nær framtid, så følg med, følg med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close