Leve Birkenkongen!

Tom_Erik_Halvorsen

 

Ultrabirken hadde den største økningen av alle løpene i Birken denne helga, målt i prosent. Dermed var det kanskje duket for tøffere konkurranse og detronisering av Tom Erik som selveste Birken-kongen? 

Sånn gikk det altså ikke. Kongen kom, kongen løp og kongen vant! At det ble lovlig varmt for en som ikke jubler høyest når temperaturen stiger og sola steiker er vel ikke å underslå. Drikkestasjoner hver 6. kilometer ble i sjeldneste laget når man var like tørst igjen etter 2km… Men med en klar ledelse på 5 min allerede tidlig kunne han kontrollere greit inn til en komfortabel seier med 3 minutters margin, selv med litt feilnavigering og tapt tid. Nå håper vi bare at dette holder som kvalifisering til større oppgaver!

5514621_2652680

Damene gjorde heller ikke skam på oss! Elise debuterte på den lange distansen, og fikk det nok ganske så tungt i varmen på slutten, men hvem som vil kan jo prøve seg på å løpe 60km i konkurransefart… Hun falt et par plasser ned på siste del, men presterte allikevel en utrolig sterk 5.plass. Når vår siste deltaker Kathrine ender opp på 16.plass er det bare å bøye seg i hatten!

Birken

 

På normaldistansen var det også mye kjekt for oss fra GTI. Birgit løp inn til en råsterk sluttid på 1.33, og slo med det antatt mye sterkere løpere! Marius satte ny pers med 7 min, trippet lett i mål på 1.27-tallet og var med det en av dagens gladeste.

Når Anne i tillegg topper dagen med en rå 2.plass i klassen i Hovlandsnuten opp, kun slått av Kirsten Marathon Melkevik, ja da begynner det  bli bra..

Gratulerer alle sammen! You make me proud!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close