Holmenkollen

Nå har vi hatt en drøy uke til å fordøye inntrykkene fra Vårens vakreste eventyr. Inntrykkene var gode. Veldig gode. Noen små nedrykk enset vi knapt! (Bildet: Damer elite )

Det sportslige først:

Herrene stilte i år uten flere av de sterkeste løperne fra fjoråret. Men optimismen var uansett upåklagelig. Noen nye, spennende navn hadde vi også fått med, flere av de gamle har forbedret seg klart og presset vi la på oss selv var sånn passe. Vel, ingen trær vokser inn i himmelen, og de fleste løp vel sant og si 5-10 sek saktere enn vi håpet og trodde på. Når så årets nivå var høyere enn noensinne, så gikk det som det måtte. Sist i eliten var greit nok. Mindre likte vi at det var hele 10 seniorlag også foran oss. Dermed er planen for neste år klar: Skal det bli snakk om opprykk må vi alle ta et trinn opp og prestere bedre. Umulig? På ingen måte!!

Damene våre var til tross for et knepent nedrykk en kjempeopptur! At man ryker ut av eliten er så sin sak, men når sluttiden er klart bedre enn i fjor så viser det at framgangen er påtagelig. Uten å gå gjennom etappe for etappe så må nok noe nevnes. Først og fremst hadde vi to nysigneringer på 1. og 2. etappe som løp supergodt. Når vi så vet at disse ikke har trent strukturert tidligere så er potensialet kjempestort! Og 7.etappen kan vi ikke unngå å trekke fram: Elise, du løp bare fantastisk! På den negative siden er at lagledelsen gjorde klare feil i disponeringen av laget, med tapt tid på over halvminuttet, kanskje opp mot minuttet, som resultat. Sånn går det når kjennskapen til etappenes utforming ikke er god nok. Dermed har undertegnede løpt gjennom alle etappene så vi unngår reprise neste år. Om jeg skulle påpeke et lite forbedringspunkt hos jentene selv, så er det en etterlysning av en tøffere og mer offensiv holdning hos mange. At vi sliter med å få noen til å ta første etappe fordi frykten for å mislykkes er større enn drømmen om å lykkes er ikke bra. Dere er mer enn gode nok, og blir dere spurt er det fordi vi tror på dere!

Mixlaget må også nevnes, for her var det mange som løp bra, med en god sluttplassering som resultat. Gøy!

Holmenkollen er mer enn løping. Mye mer. Faktisk mest annet… Etter målgang var det også i år debriefing på Lorry over edle dråper. En kjapp dusj senere, og feststemte løpere inntok «Gamle Raadhus» for å bli enda bedre kjent med hverandre over en bedre middag. Så holdt de tøffeste en runde og to på takbaren på Grand til slutt.

Formen har kanskje vært bedre, men oppmøtet i godværet kl 08.30 for søndagens morgenøkt før frokost var intet mindre enn imponerende.

 

Konklusjon:

We`ll be back!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close