Toppform

Noen dager før Holmenkollen er det sikkert mange som er spent på om formen er der den bør og skal være. Noen av våre har rett og slett deltatt i konkurranser i det siste, både som tøffe kvalitetsøkter og for å teste seg. Og da er det kjekt å registrere at vi har trent bra i vinter.

Våre to nyervervelser Roger og Bjøro kan det sies mye om, men startredde kan de ikke beskyldes for å være. Er det et løp på terminlista i nærheten så kan du være sikker på at de stiller på streken. Så også på Undheimsløpet. Roger har tidligere brutt den magiske 35-minutters grensa på Orremila en gang. Denne dagen skulle de begge klare det med hhv 34.49 og 34.50! Gratla! Det er rett og slett så man kan bli litt misunnelig…. Anne bekreftet det vi visste, knallform og 2.plass!

Denne tirsdagen var det to løp på kalenderen. Det største og lengste var BDO-mila på Ålgård. Løypa går rundt Edlandsvannet og en runde i Ålgård, og har noen gode kneiker. Her stilte flere av våre. Best ble Anne med en flott 2.plass, og jammen fulgte ikke Tom Erik opp med samme plassering blant herrene. Det er sterke prestasjoner i så gode felt, og med nøkkeletapper for begge på Holmenkollen kan vi sove i trygg forvissning om at de er klar. Men det stopper selvfølgelig ikke der. Roger på 5.plass og Bjøro på 8.plass lar seg også høre. Når Justyna i tillegg spurter inn til en 5.plass blant damene, bare 9 fattige sekunder fra en pallplass lar vi oss imponere av samtlige fra GTI.

Det andre løpet var Friskkarusellen, denne gang rundt Mosvannet. Der stilte en ribbeinsskadet klums til start for å sjekke om det lar seg gjøre å løpe fort med skaden. Tapet opp som en mumie og dopet ned som en junkie gikk det til godkjent i vinden. 10.21 og 2.plass totalt rundt pytten. Da imponerte nok Britt-Hege langt mer. Hun løp på 13.04 og slo med det flere av våre veteraner (Dan Olav og Olav) hun vanligvis ser ryggen til bare få meter ut fra start. I tillegg vant hun kvinneklassen i overlegen stil.

«Wings for life»-løpet søndag tok de fleste av våre mer som en rolig langtur enn som en konkrurranse. Lengst av våre endte Eirik med sine flotte 49km og maratonpassering på 3.02. Han skal som kjent ikke løpe i Oslo, og trengte derfor ikke løpe fornuftig for å spare beina sånn som de andre. Men løpet ble en fin gjennomkjøring i strålende vær og med god stemning. Ingen skal si at ikke løping er sosialt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close