Sosial avslutning av vårsesongen.

Etter det som for de fleste har vært en travel men vellykket første del av sesongen går vi etter hvert mot sommer og ferie. Joda, det er enda en stund til, men erfaringsmessig trenger folk litt tid til å planlegge… I år tenkte vi å legge samlingen til rett etter trening tirsdag 3. juni. Da dusjer vi på Stavanger stadion og forflytter oss noen meter til lokale i nærheten (ennå ikke helt avklart, men nærmere info kommer). Der blir det servering av tapas, kinamat eller noe annet kostelig, og kanskje tar noen den helt ut og skeier ut med et gass god drikke også? De som ikke trener denne dagen er også hjertelig velkommen, så da er det bare å vente utålmodig på at dagen skal komme!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close