Testløp 2

Først ut var 1200-meteren med tre mann og ei dame på startstreken. Hans Olav ville rett og slett teste seg litt på fartsfølelse etter en grei test forrige gang. Han la seg derfor rett i tet fra start med Rasmus Pedersen klistret i rygg. Og der ble sprinteren vår hengende helt til oppløpet der han klarte å lure seg de nødvendige centimetrene foran. Begge løp på samme tid som vinneren forrige gang!

Men sorry gutter: I dag var det jentene som stjal showet. Kristin stilte nemlig også i samme heat, og gikk ut i hundre. Hun fikk det litt tungt på oppløpet, men 4.03 er jo bare syyykt bra, særlig mtp en første sving der hun virra rundt i ytre bane…. Marius stilte til start med stinne bein etter at han ikke hørte godt nok på treneren på gårsdagens intervalløkt! Dermed ble han slått av jentene denne gang.

På 600m var det et reint jentefelt med Britt Hege, Britt og Signe. Her ble det også en skikkelig skrell da Britt Hege vant på 1.57, hele 9 sek fortere enn vinnertiden forrige testløp. Også Signe og Britt kom inn på bra tider, ganske så likt som forrige testen der de også var med.

 

1200m:

 

Rasmus P 3.41,1

Hans Olav 3.41.5

Kristin 4.03.00

Marius 4.08.1

 

 

600m:

 

Britt Hege 1.57

Signe 2.07

Britt 2.10

 

Så da er vel suksessen til Holmenkollen sikret! Hipp hipp!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close