Nedtur og opptur ble opptur!

 

Det var på forhånd knyttet en del forventninger til herrenes motbakkeløp. De to nykommerne Roger og Bjøro Nevland har både talent og rutine når bakkene blir lange og bratte. Til tross for høye forventninger lot vi oss imponere skikkelig. Begge to var med 6.29 på begge bare 14 sekunder bak Tom Eriks sterke bestetid på 6.15. Og ikke nok med det, men bare sekunder bak trippet en halvsyk Erlend over streken, med Hans Olav et lite stykke bak ham igjen. Martin lå som ventet litt bak disse, men er nok godt fornøyd med formen.

Jentene hadde en tøff kamp om seieren oppover. Sterkest var Silje, men både Olivia og Marit var bare hhv 2 og 4 sekunder bak. Vi skal i midlertid merke oss at Silje da hadde løpt nedovertesten først, med bare noen minutter til å hente seg inn igjen!  Britt Hege stilte for treningens skyld, men bare noen dager etter halvmaraton i København kjente hun nok litt på tunge bein. Allikevel klarte hun løypa raskere enn forventet.

Nedover stilte det bare en av gutta. Arne satset på å utfordre utfortidene fra tidligere år, og stokka de lange beina sine til en bra tid, om enn litt bak de raskeste. Jentene fikk derimot en skikkelig kamp ned bakkene. Fjorårsvinneren Kristine klarte nesten målet sitt om sub 6 minutter, men forbedret seg med rundt 20 sek fra fjoråret. Det holdt til en flott 2.plass bak en formsterk Justyna på 5.59. Silje var med  her også, rett i ryggen på jentene foran, mens Marit tok det som en oppvarming til oppturen.

Fullstendig resultatliste:

 

OPPOVERLØYPE:

 

Roger Nevland 6.29.0

Bjøro Nevland 6.29.3

Erlend Aano 6.35.7

Hans Olav Undseth 7.01.0

Martin Svangtun 7.57.0

Silje Skarpeid 8.40.0

Olivia Ostrowski 8.42.0

Marit Skorve 8.44.0

Britt Hege  9.15.0

 

NEDOVERLØYPE:

 

Arne Tønnesen 5.04.0

Justyna Skjæveland 5.59.0

Kristine Os 6.03.0

Silje Skarpeid 6.05.0

Marit Skorve 6.37.0

 

Da er det bare å glede seg til banetestene. Der blir det dramatikk så det holder!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close