Det er deilig å være norsk…..

 

For det stilte hele 34000 løpere på startstreken, og en del av disse hadde nok sneket seg lovlig langt fram i feltet i fht form og fart. Når man stiller seg i ryggen på Kenyanerne med 1.30 som overoptimistisk ambisjon lager man fort kø og kaos bak seg! Vi som kom bak ble dermed løpende slalom, i yttersvinger og i ujevnt tempo for å komme oss framover de første 2-3 kilometrene. Dermed var det lett å la seg stresse til å ta igjen det tapte, noe som denne gangen ble Tors bane. Greit da å vite at han har nivået inne og kommer sterkt tilbake allerede på neste løp!

For resten av gjengen gikk det imidlertid strålende. Jørn Atle hadde et mål om sub 1.30 for første gang, noe han klarte med glans på 1.28.05. Etter den oppkjøringen med skader er det imponerende! Også Britt Hege persa, men langt mindre enn hun hadde håpet og trodd. Det tok hun med et smil: pers er pers! 1.45.44 ble det til slutt. Eirik løp derimot et jevnt og godt løp, og klarte endelig å lure seg under 1.20 med sine 1.19.42. Det var vel fortjent! Først i mål kom undertegnede. Med nok en ny pers, denne gang på 1.16.23 og 6.plass i klassen, var det tid for gulltrusa og champange etterpå! Uten køen i starten ville det nok blitt enda raskere, men med bedring av persen på over 3 minutter de siste 9 mnd er det lov å feire.

Ellers må det nevnes at helgen ble en sosial opptur, med strålende vær, gode måltider, mye løpesnakk og fantastisk stemning. Hit kommer vi gjerne tilbake!

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close