Testløp Holmekollstafetten

 

Derfor vil det i år, som alle andre år, bli avholdt testløp. Vi følger suksess-oppskriften fra tidligere med test både oppover, nedover, 600m bane og 1200m bane. For at de som er usikre på hva de passer best til skal kunne delta på flere tester er det satt opp to datoer:

Opp/ned-testen blir på torsdag 3. april kl 18. Oppmøte ved parkeringsplassen ved Ullanhaug-tårnet (Jernaldergård-siden). Vi jogger løypa som oppvarming og starter deretter med nedovertesten. Om noen ikke skal løpe selv, men har anledning til å stille, så trenger vi noen trafikkvakter….

Banetestene blir torsdag 10.04. Testen starter her ca kl 18, så da bør man være ferdig oppvarmet. Muligens må vi arrangere dette på en annen stadion enn stavanger pga kollisjon med Skjalg-stafetten.

Husk: Dette gjør vi fordi det er gøy! Om dere er uvant med baneløp, distansene etc så skitt au, still opp og prøv dere uansett! Konkurransen om å komme på elitelagene er naturlig nok hard, sånn skal det være, men testen gir i seg selv en god pekepinn på hvor man står, uten at det er så veldig alvorlig. Og det er like gøy å løpe på mixlaget. Etappetiden sin får man uansett! Og alle er vinnere på banketten….

Da er det bare å sette av datoene og begynne å glede seg.

Hilsen Sportslig Utvalg.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close