Temakveld løpeskader.

Siden vi nå går inn i en intensiv periode der mange løper mye og hardt, er kanskje skaderisikoen overhengende for noen? Dette ønsker vi i Sportslig Utvalg å gjøre noe med. Derfor vil det bli arrangert en temakveld om løpeskader. Rent praktisk gjennomfører vi dette rett etter langintervall-økten på tirsdag 25.mars, nærmere bestemt kl 20.30. Lokale er enn å ikke bestemt, men det kommer så snart vi vet mer.

Det vil være en praktisk tilnærming av temaet, med en kort gjennomgang av de vanligste skadene, årsaker, forebygging og behandling ved Fysioterapeut John Nicolaysen. Det blir anledning til å stille spørmål til slutt. Totalt beregner vi å bli ferdige på mellom 1 og 1,5 time.

For de som trener langintervall vil det bli mulighet for å dusje i garderobene på Stavanger stadion før vi går direkte opp til foredraget.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close