Veteran-Nordisk innendørs: GTI suverent største klubb!

 

Det er jo ikke alltid at vi nevner alle våre aktive utøvere på nettsiden, så denne gangen gjør jeg et unntak. Her er de som er påmeldt fra vår side : Torhild Bru Ferkingstad, Tor Eiane, Signe Emilsen, Janice Flaathe, Angelina Fougner, Marius Gannsen, Bjørg Hagen, Olav Hagland, Rune Hansen, Brage W. Johansen, Johan A. Løland, Rasmus Pedersen, Dan-Olav Meling, John Nicolaysen, Britt-Hege Nicolaysen, Astrid M. Ramstad, Brita Rommetveit, Andor Sandsmark, Ivan Schmidt Thorsnes, Oddbjørn Thorsen, Petter Tytlandsvik, Kurt Jan Wathne, Johannes Økland, Tore Macody Lund, Herman Henriksen og veteranoppman Tore S. Denne gangen er landslagsdrakt obligatorisk siden det er Nordisk mesterskap (med innlagt NM), så vi håper å få til et skikkelig lagbilde i løpet av lørdagen. Det skal opp i glass og ramme!

 

Som vanlig er det Johan og Petter som får det travlest av mannfolka, forhåpentligvis går det uten for mange strekker, ømme legger og lår og sånt. Brita har også et knallhardt program, men hun hadde lyst til å kapre så mange poeng som mulig for klubben før jobben tar henne til verdens nordligste by. Flott innstilling! Ellers gleder vi oss til at Andor Sandsmark, i en alder av 80 (!) år, gjør come back på mellomdistansene. Opp gjennom årene har han vunnet mange medaljer både i Nordisk og NM. Og så gleder vi oss til at våre langløpere endelig har gitt etter for presset, eller rettere mild  mobbing. Tror både John, Tor og Johannes vil gjøre gode løp, de virker knallsterke om dagen. Kanskje kan de bli kjernen i et godt NM- lag på 4×1500 m senere i sesongen?

 

Og så var det stafettlagene da. Vår superkvartett Rune, Rasmus, Brage og Johan er storfavoritter på 4×200 m stafett i klassen 40-49, de fire andre lagene er ikke i nærheten. Men så er det som det er med stafett, det skal løpes, og løpes riktig. Men de er veldig trygge på at dette skal gå veien. Da har vår damekvartett i samme årsklasse en lettere jobb som eneste i sin klasse, og de vil garantert sette norsk alderrekord. Tidsmessig er vi spente på hva Torhild, Astrid, Angelina og Brita kan prestere.

 

Det er vel ikke en overdrivelse å si at vi gleder oss til turen over Boknafjorden!

 

Tore S

Veteranoppmann

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close