Testløp Holmenkollstafetten

 

Vår vane tro skal det avholdes testløp. Årets tester kommer i uke 17 og 18. Vi kjører det velkjente opplegget fra de siste årene. Dermed kan dere forberede dere på motbakketest og nedovertest (begge arrangeres samme dag, er 1800m lange og går mellom Steinaldergården og Hafrsfjord). Det blir også to tester på bane (Stavanger stadion), en på 1200m og en på 600m. Da skulle vi få en rimelig bra oversikt over hvem som passer på hvilken etappe.

GTI har foreløpig meldt på 3 lag. Ett damer elite, ett menn elite og ett mix-lag. Til de to førstnevne vil det naturlig nok bli tøff kamp om plassene, men også for de som løper for mix-laget blir det utfordrende: etappetidene kommer jo opp individuelt, så hver og en kan kjempe med seg selv (og evt den på 1.laget…). Kanskje blir vi så mange at vi må melde på et 4. lag? Og så skal det jo bemerkes at på denne turen er det sosiale særdeles viktig! Så om man ikke vinner etappen kan man fort gå bort og vinne banketten…

Vi minner også om at de som fristes av en sosial Oslo-tur MÅ melde fra til Signe. Om dere ikke gjør det risikerer dere å ikke få bli med! Og jobben for de ansvarlige med å få kabalen til å gå opp blir veldig mye tyngre…

Nærmere info om hvilken test som kjøres hvilken dag kommer når det nærmer seg.

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close