GTI sine sprintere med to rekorder

Rune Hansens løp på 200 var på 24,10 , en rekordforbedring på 6/100 deler på rekorden i klassen 40-45. Rune løp under 24 sekunder før jul, knapt 3 uker før han rykket opp i en eldre klasse. Så rekorden var ingen overraskelse. Det formelig sprutet av hans første 120 m, men oppløpssiden ble litt lang denne gangen.

Sprinterne og kasterne i GTI har hatt en god trenings-sesong både i Sandneshallen, Storhallen og ute. Resultatene fra årets to første stevner tyder på at de fleste har trent både godt og riktig, det har vært solid framgang over hele linja. Og ikke minst interessant er det at mange nå er opptatt av å bidra til felleskapet med poeng til Veteranserien. Her kan alle bidra, selv sprintgruppens langsomste, veteranoppmannen, kapret 679 peong til GTI for sin 9,78 på 60 m. Så alle monner drar.

 

Tore S.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close